Salata de fasole frecata

Alegem fasolea. O spalam cu apa rece si se lasa la inmuiat cateva ore. Se arunca apa in care a stat, se pune la foc cu apa cit s-o acopere si se da in

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 pastirnac
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 lingura de bulion
  • usturoi
  • sare

Mod de preparare

Alegem fasolea. O spalam cu apa rece si se lasa la inmuiat cateva ore.

Se arunca apa in care a stat, se pune la foc cu apa cit s-o acopere si se da in clocot. Prima apa se arunca,, apoi se adauga alta apa si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie bine bobul.

Cand se poate consuma, se trece prin sita cu zarzavat cu tot, se pune intr-un vas adinc si se amesteca cu usturoi pisat si sare, dupa gust.

Atunci cand punem usturoiul se poate adauga si putin ulei de masline pentru mai mult gust.

Se asaza fasolea in salatiera, se orneaza cu ceapa prajita in ulei si colorata cu bulion.
Alte salate

Salata boeuf

Salata rosii

Salata orez

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri din dovlecei, vinete si cas

Aveam dovlecei, aveam vinete si am zis sa prepar ceva mai altfel. Au iesit tare bune!

Rulouri din dovlecei, vinete si cas
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii