Alegem fasolea. O spalam cu apa rece si se lasa la inmuiat cateva ore. Se arunca apa in care a stat, se pune la foc cu apa cit s-o acopere si se da in
Alegem fasolea. O spalam cu apa rece si se lasa la inmuiat cateva ore.
Se arunca apa in care a stat, se pune la foc cu apa cit s-o acopere si se da in clocot. Prima apa se arunca,, apoi se adauga alta apa si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie bine bobul.
Cand se poate consuma, se trece prin sita cu zarzavat cu tot, se pune intr-un vas adinc si se amesteca cu usturoi pisat si sare, dupa gust.
Atunci cand punem usturoiul se poate adauga si putin ulei de masline pentru mai mult gust.
Se asaza fasolea in salatiera, se orneaza cu ceapa prajita in ulei si colorata cu bulion.
Alte salate
Salata boeuf
Salata rosii
Salata orez
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii