La sosul salatei de fructe amestecam crema de cascaval cu smantana si cu miere sa nu fie prea dulce. Amestecam cu nuca macinata, apoi cu fructele taia
La sosul salatei de fructe amestecam crema de cascaval cu smantana si cu miere sa nu fie prea dulce. Amestecam cu nuca macinata, apoi cu fructele taiate bucati, pe care le stropim cu zeama de lamaie sa-si pastreze culoarea. Le acoperim si le punem deoparte o jumatate de ora. Adaugam la sos zeama de lamaie de pe fructe. Punem fructele taiate pe o tava din sticla si le stropim cu sos. Presaram nuca macinata ramasa si o tinem la frigider 1-2 ore.
Se pot folosi fructe prospete si din compot in cantitati egale.
Alte retete culinare
recomandate
Ciulama de pui
Ostropel pui
Ciuperci umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.