Se spala si de sterg bine merele. Se scot coditele. Se decupeaza apoi mijlocul petalei. Se taie capacul si se decupeaza petala. Se introduc bucatile
Se spala si de sterg bine merele. Se scot coditele. Se decupeaza apoi mijlocul petalei. Se taie capacul si se decupeaza petala. Se introduc bucatile de mar decupate intr-un vas cu zeama de lamaie, pentru a nu oxida.
Marul se scobeste lasand pereti de 0,5cm. Se clateste cu zeama de lamaie si apoi se umple cu salata de fructe.
Eu am folosit la salata: portocale, kiwi, mar, capsune, ananas, banane.
Fructele se curata, se taie cubulete, se pune zahar, putina esenta de vanilie si se lasa la rece pana realizam cupele.
Se serveste rece
Alte salate recomandate
Salata conopida Salata porumb Salata rosii
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti