Se aleg gogosari mari si nevatamati, se coc pe masina si se curata la fel ca ardeii. Se taie in sferturi, se indeparteaza cotorul si semintele si se
Se aleg gogosari mari si nevatamati, se coc pe masina si se curata la fel ca ardeii.
Se taie in sferturi, se indeparteaza cotorul si semintele si se aseaza frumos in salatiera.
Deasupra se toarna un sos facut din ulei, otet si sare.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata de linte cu legume
Spanac cu smantanica
Spaghetti cu rosii si ciuperci
Am pornit initial de la ideea de ciorba saseasca si am ajuns la ce se vede. Adica acest preparat face parte din ciclul ,,...
Ciorba de cartofi noi cu hreanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj