Salata de heringi

Desaram heringii, ii curatam de oase, si ii dam prin masina de tocat si se pun intr-un castron adinc. Se stoarce deasupra zeama de la jumatate de lami

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 heringi desarati
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de ulei
  • 1/2 lamiie
  • masline
  • o felie de piine
  • sare

Mod de preparare

Desaram heringii, ii curatam de oase, si ii dam prin masina de tocat si se pun intr-un castron adinc. Se stoarce deasupra zeama de la jumatate de lamiie si se amesteca usor, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, frecata cu sare si spalata in apa rece.

Peste amestec se pune o felie de piine inmuiata in sau in apa rece, dupa care se omogenizeaza cu .o lingura de lemn.

Uleiul se adauga treptat si se amesteca inr-un singur sens.

Cind amestecul arata ca o pasta omogena, se pune pe un platou, se garniseste cu jumatati de masline
Se lasa la rece o ora inainte de a se servi.

Alte retete

Ciuperci umplute

Spanac

Ciorba de loboda

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...