Desaram heringii, ii curatam de oase, si ii dam prin masina de tocat si se pun intr-un castron adinc. Se stoarce deasupra zeama de la jumatate de lami
Desaram heringii, ii curatam de oase, si ii dam prin masina de tocat si se pun intr-un castron adinc. Se stoarce deasupra zeama de la jumatate de lamiie si se amesteca usor, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, frecata cu sare si spalata in apa rece.
Peste amestec se pune o felie de piine inmuiata in sau in apa rece, dupa care se omogenizeaza cu .o lingura de lemn.
Uleiul se adauga treptat si se amesteca inr-un singur sens.
Cind amestecul arata ca o pasta omogena, se pune pe un platou, se garniseste cu jumatati de masline
Se lasa la rece o ora inainte de a se servi.
Alte retete
Ciuperci umplute
Spanac
Ciorba de loboda
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa