Salata de legume cu medalioane

se amesteca supa cu otetul, zahar, piper, patrunjelul tocat si ulei. Legumele se fierb in apa cu sare cateva minute. Se scurg si pun intr-un castron

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g supa de carne instant
  • 6 linguri otet de vin alb
  • o lingura zahar
  • piper
  • 6 linguri ulei de masline
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 800 g legume congelate
  • 500 g medalioane de porc
  • 400 g cartofi curatati
  • 2 linguri unt topit

Mod de preparare

se amesteca supa cu otetul, zahar, piper, patrunjelul tocat si ulei. Legumele se fierb in apa cu sare cateva minute. Se scurg si pun intr-un castron si se amesteca cu sosul. Cartofii se pun la cuptor si se coc 15 min. Bucatile de carne se prajesc in unt topit cateva min pe fiecare parte. Se condimenteaza bine cu sare si piper.
Legumele se servesc cu medalioanele si cartofii.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Capunati cu ciuperci - de post

 Apreciez pastele italiene. Daca am incercat un sortiment si-mi place, cu siguranta il voi achizitiona din nou. Capunati...

Capunati cu ciuperci - de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca