Maslinele fara simburi se dau in clocot citeva minute, se racesc si se dau prin masina de tocat. Impreuna cu maslinele, se trece prin masina de toca
Maslinele fara simburi se dau in clocot citeva minute, se racesc si se dau prin masina de tocat.
Impreuna cu maslinele, se trece prin masina de tocat si o ceapa mica. Pasta obtinuta se pune intr-un castron adinc, se amesteca cu miezul de franzela immuiat in apa rece si farimitat si se freaca incet cu uleiul. Se lucreaza cu o lingura de lemn, amestecind intr-un singur sens. Amestecul se subtiaza cu zeama de lamiie si se asaza pe o farfurie intinsa.
Se orneaza cu felii de gogosar murat, apoi se serveste.
Alte retete culinare
Salate
Zacusca de peste
Zacusca de ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa