Se scot simburii, iar maslinele se dau prin masina de tocat carne sau printr-o sita. Se adauga miezul de franzela inmuiat in apa si stors. Se freaca
Se scot simburii, iar maslinele se dau prin masina de tocat carne sau printr-o sita.
Se adauga miezul de franzela inmuiat in apa si stors. Se freaca bine, pina ce painea este complet amestecata cu maslinele.
Se adauga uleiul, cite putin, ca sa nu se taie, si lamaie sau otet. Se potriveste de sare.
Cind salata este gata, se adauga ceapa taiata marunt, iar imprejur se pun masline, aspic sau frunze de salata.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Salata de piept de pui cu paste
Aripioare de pui la cuptor
Bors de pui cu taitei de casa
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii