Salata de masline

Maslinele fara simburi se dau in clocot citeva minute, se racesc si se dau prin masina de tocat. O data cu maslinele, se trece prin masina de tocat si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g masline
  • 200 ml ulei
  • 1 lamaie
  • 2 jelii de franzela
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar murat

Mod de preparare

Maslinele fara simburi se dau in clocot citeva minute, se racesc si se dau prin masina de tocat. O data cu maslinele, se trece prin masina de tocat si o ceapa mica.

Pasta obtinuta se pune intr-un castron adinc, se amesteca cu miezul de franzela immuiat in apa rece si farimitat si se freaca incet cu uleiul. Se lucreaza cu o lingura de lemn, amestecand intr-un singur sens. Amestecul se subtiaza cu zeama de lamaie si se aseaza pe o farfurie intinsa.
Se orneaza cu felii de gogosar murat, apoi se serveste.

Alte retete culinare delicioase gasiti aici:

retete legume,

retete vita,

retete salate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Saramura de stiuca

Am primit cadou de la prietena mea Tatiana stiuca,asa ca iata ce a iesit ,multumesc Tatiana :)

Saramura de stiuca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca