Se pune galbenusul intr-o farfurie adanca cu o lingurita de mustar, se amesteca bine, apoi se adauga uleiul treptat, amestecand repede cu o lingura de
Se pune galbenusul intr-o farfurie adanca cu o lingurita de mustar, se amesteca bine, apoi se adauga uleiul treptat, amestecand repede cu o lingura de lemn.
Se lucreaza intr-un singur sens, deoarece maioneza
se taie usor.
Cand este gata, maioneza se subtiaza cu zeama de lamaie, apoi se acopera cu ea morcovii si varza taiata fasii subtiri.
Morcovii se dau pe razatoarea mare, se sareaza usor, apoi se amesteca cu varza.
Salata se serveste langa fripturile uscate cu garnitura de legume sote.
Pofta buna!
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa