Salata de morcovi cu maioneza

Se pune galbenusul intr-o farfurie adanca cu o lingurita de mustar, se amesteca bine, apoi se adauga uleiul treptat, amestecand repede cu o lingura de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 morcovi tineri
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 galbenus crud
  • 1/2 lamaie
  • 1 felie de varza cruda
  • 1 linguria de mustar

Mod de preparare

Se pune galbenusul intr-o farfurie adanca cu o lingurita de mustar, se amesteca bine, apoi se adauga uleiul treptat, amestecand repede cu o lingura de lemn.

Se lucreaza intr-un singur sens, deoarece maioneza

se taie usor.

Cand este gata, maioneza se subtiaza cu zeama de lamaie, apoi se acopera cu ea morcovii si varza taiata fasii subtiri.

Morcovii se dau pe razatoarea mare, se sareaza usor, apoi se amesteca cu varza.
Salata se serveste langa fripturile uscate cu garnitura de legume sote.

Pofta buna!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...