Salata de morcovi cu maioneza

Se pune galbenusul intr-o farfurie adanca cu o lingurita de mustar, se amesteca bine, apoi se adauga uleiul treptat, amestecand repede cu o lingura de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 morcovi tineri
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 galbenus crud
  • 1/2 lamaie
  • 1 felie de varza cruda
  • 1 linguria de mustar

Mod de preparare

Se pune galbenusul intr-o farfurie adanca cu o lingurita de mustar, se amesteca bine, apoi se adauga uleiul treptat, amestecand repede cu o lingura de lemn.

Se lucreaza intr-un singur sens, deoarece maioneza

se taie usor.

Cand este gata, maioneza se subtiaza cu zeama de lamaie, apoi se acopera cu ea morcovii si varza taiata fasii subtiri.

Morcovii se dau pe razatoarea mare, se sareaza usor, apoi se amesteca cu varza.
Salata se serveste langa fripturile uscate cu garnitura de legume sote.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Foi fragede cu branza si stafide

Foi fragede cu branza si stafide
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca