Alegem orezul si il spalam in citeva ape, apoi se fierbe in apa cu sare. Se ia vasul de pe foc, se spala orezul cu apa rece, se scurge bine si se ras
Alegem orezul si il spalam in citeva ape, apoi se fierbe in apa cu sare.
Se ia vasul de pe foc, se spala orezul cu apa rece, se scurge bine si se rastoarna intr-un castron adinc.
Se scot simburii maslinelor, se taie in jumatati si se pun peste orez.
Separat facem un sos din ulei de masline, otet, sare si piper macinat si se pune peste orez. Se amesteca usor cu o furculita, de jos in sus, se pune salata pe un platou si se presara cu verdeata tocata marunt.
Se serveste in aceeasi zi.
Alte retete retete cu mancaruri
Placinta delicioasa
Spanac
Mancare cu urzici
Ciorba de loboda
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii