Splam orezul in mai multe ape. Se scoate cind este fiert, se spala in apa rece, se scurge bine si se pune intr-un castron adinc. Se toaca ceapa si se
Splam orezul in mai multe ape. Se scoate cind este fiert, se spala in apa rece, se scurge bine si se pune intr-un castron adinc. Se toaca ceapa si se amesteca peste orez si se face un sos din : mustar frecat cu ulei, otet si piper macinat, care se toarna peste orez. Cind este omogen, amestecul se pune pe un platou, se orneaza cu felii de rosii, felii de ardei gras si rondele de ou fiert tare.
Se presara deasupra verdeata tocata si se lasa salata la rece.
Se serveste in aceeasi zi
Alte retete culinare
Tocanita de legume
Socata
Tocanita de mazare
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii