Salata de paste cu ciuperci si masline

O reteta super gustoasa si hranitoare

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga cu paste scurte
  • 200 g ciuperci shimeji alb
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • 100 g masline verzi
  • sare
  • piper
  • otet de mere
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se pune pe foc un vas cu apa si putina sare, cand incepe sa fiarba, se adauga pastele si se fierb fara capac, 3-4 min sau dupa instructiunile de pe pachet, apoi se scurg.

Intr-un castron mai mare se pun ciupercile cu coditele taiate doar cat se vede ca au stat in pamant, oparite 1-2 min in apa cu putina sare, apoi scurse, ardeiul taiat, curatat de seminte si cotor, spalat, apoi taiat suvite, ceapa curatata, spalata si taiata julien, maslinele intregi, pastele, sare, piper dupa gust, 1 lingura ulei, otet tot dupa gust, apoi se amesteca usor totul.

Se pune salata in farfurie si se serveste!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...