Salata de peste afumat si mere

Se curata de oase si se portioneaza pestele afumat. Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Cepele se taie pestisori. Se pun intr-un castron, s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 peste afumat (cca 150 g)
  • 2 buc. mere acrisoare
  • 2 cepe potrivite
  • 200 gr. maioneza
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se curata de oase si se portioneaza pestele afumat. Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Cepele se taie pestisori. Se pun intr-un castron, se potrivesc de sare si se amesteca cu maioneza.


Se serveste pe un platou cu frunze de salata verde

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...