Salata de pireu de fasole

Se fierbe fasolea uscata, se scurge si se trece prin sita. Dupa ce s-a racorit se bate bine cu o furculita, adaugind uleiul turnat cate putin si zeama

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole boabe
  • 100 g ulei
  • lamaie
  • o ceapa mica
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe fasolea uscata, se scurge si se trece prin sita. Dupa ce s-a racorit se bate bine cu o furculita, adaugind uleiul turnat cate putin si zeama de lamaie.

Se potriveste de sare.

Cind este gata, se amesteca cu ceapa tocata marunt.

Este o salata putin costisitoare si foarte gustoasa.
Pofta buna!

Alte mancaruri

recomandate:

Tocanita cu ceapa

Tocanita de pui

Placinta cu mere

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...