Se fierbe fasolea uscata, se scurge si se trece prin sita. Dupa ce s-a racorit se bate bine cu o furculita, adaugind uleiul turnat cate putin si zeama
Se fierbe fasolea uscata, se scurge si se trece prin sita. Dupa ce s-a racorit se bate bine cu o furculita, adaugind uleiul turnat cate putin si zeama de lamaie.
Se potriveste de sare.
Cind este gata, se amesteca cu ceapa tocata marunt.
Este o salata putin costisitoare si foarte gustoasa.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Tocanita cu ceapa
Tocanita de pui
Placinta cu mere
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti