Prazul se poate face salata crud sau fiert. Daca se fierbe, se pune prazul curatat si taiat in bucati de 5-6 cm cu apa fierbinte la foc si se lasa sa
Prazul se poate face salata crud sau fiert.
Daca se fierbe, se pune prazul curatat si taiat in bucati de 5-6 cm cu apa fierbinte la foc si se lasa sa dea citeva clocote. Prazul fierbe repede, de aceea trebuie avut grija sa nu se sfarime.
Separat se face sosul, din ulei, otet, sare si piper, cu sau fara mustar si se toarna peste prazul scurs de apa si racorit.
Cu acelasi sos se prepara si salata de praz crud.
Pofta buna!
Alte retete salate recomandate:
Salata greceasca
Salata de conopida
Salata din oua
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii