Salata de praz cu ciuperci

Parzul se taie in rondele fine si se caleste intr-o tigaie de teflon. Se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-un vas acoperit cu capac. Ur

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii de ciuperci
  • 1 bucata praz
  • maioneza (dupa gust)
  • 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare

Parzul se taie in rondele fine si se caleste intr-o tigaie de teflon. Se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-un vas acoperit cu capac.

Urmeaza apoi ciupercile, care se scurg de apa, se spala si se calesc 2-3 minute in tigaia de teflon. In final se amesteca ciupercile, prazul, maioneza si patrunjelul tocat marunt.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute marinate in sos de rosii

  Chiftelutele marinate vor fi mereu in topul preferintelor noastre. Avand carne de porc, am evitat prajirea si am...

Chiftelute marinate in sos de rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca