Salata de praz cu ciuperci

Parzul se taie in rondele fine si se caleste intr-o tigaie de teflon. Se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-un vas acoperit cu capac. Ur

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii de ciuperci
  • 1 bucata praz
  • maioneza (dupa gust)
  • 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare

Parzul se taie in rondele fine si se caleste intr-o tigaie de teflon. Se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-un vas acoperit cu capac.

Urmeaza apoi ciupercile, care se scurg de apa, se spala si se calesc 2-3 minute in tigaia de teflon. In final se amesteca ciupercile, prazul, maioneza si patrunjelul tocat marunt.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...