Se curata si se taie in bucati prazul, dupa care se pune la oparit in apa cu sare. Se scurg apoi bucatile de praz si se lasa la racit. Se pun peste b
Se curata si se taie in bucati prazul, dupa care se pune la oparit in apa cu sare. Se scurg apoi bucatile de praz si se lasa la racit. Se pun peste bucatile de praz maioneza cu mustarul. Se inglobeaza cei doi castraveti murati taiati cubulete in compozitie si se amesteca cu grija.
Se serveste salata imediat.
Alte retete:
Ciorba radauteana Rulada de porc Placinta de dovleac
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti