Prazul bine fiert in apa clocotita cu sare se taie in bucati mai mici, se asaza in farfurie, se toarna deasupra un sos maioneza, subtiat si amestecat
Prazul bine fiert in apa clocotita cu sare se taie in bucati mai mici, se asaza in farfurie, se toarna deasupra un sos maioneza, subtiat si amestecat cu castraveciori acri, taiati bucatele, si verdeata taiata marunt sau orice fel de sos rece.
Este un tort senzational de bun! De ce? Pentru ca e cu ciocolata .... :P iar iubitorii de ciocolata stiu despre ce vorbesc.
Desert tort cu crema de ciocolata si romGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa