Salata de praz fiert

Prazul bine fiert in apa clocotita cu sare se taie in bucati mai mici, se asaza in farfurie, se toarna deasupra un sos maioneza, subtiat si amestecat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 fire de praz
  • 1 galbenus
  • 1 lingura mustar
  • ulei
  • otet
  • 3 castraveciori acri
  • 2 legaturi de verdeata

Mod de preparare

Prazul bine fiert in apa clocotita cu sare se taie in bucati mai mici, se asaza in farfurie, se toarna deasupra un sos maioneza, subtiat si amestecat cu castraveciori acri, taiati bucatele, si verdeata taiata marunt sau orice fel de sos rece.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...