Salata de ridiche neagra

Se taie ridichea in rondele mici, se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se inmoaie, apoi se amesteca cu otetul si smantana.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ridiche neagra
  • 1 lingurita otet
  • 2 linguri smantana
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se taie ridichea in rondele mici, se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se inmoaie, apoi se amesteca cu otetul si smantana.
Se serveste la aperitiv.

Alte retete culinare:

Chiftelute

Ciuperci umplute

Galuste cu prune

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...