Salata de ridichi asortata

Ridichile se spala si se taie rondele, apoi se aseaza in salatiera in amestec cu morcovi si telina date pe razatoarea mare. Amestecul se sareaza, se

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 ridichi
  • 4 fire de ceapa verde
  • 1 salata
  • 1 morcov
  • ulei
  • 1 lingura de otet
  • sare
  • marar tocat
  • 1 ou fiert tare

Mod de preparare

Ridichile se spala si se taie rondele, apoi se aseaza in salatiera in amestec cu morcovi si telina date pe razatoarea mare.

Amestecul se sareaza, se aseaza intr-o salatiera ornata cu frunze de salata verde, se stropeste cu ulei si otet, dupa care se amesteca cu ceapa tocata marunt.

Se orneaza cu rondele de ou fiert tare, se presara cu marar tocat si se serveste in aceeasi zi.

Ridichile isi schimba gustul repede.
Salata se serveste langa cartofi noi cu ochiuri romanesti.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu ton gratinate

Paste cu ton gratinate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca