Ridichile se spala si se taie rondele, apoi se aseaza in salatiera in amestec cu morcovi si telina date pe razatoarea mare. Amestecul se sareaza, se
Ridichile se spala si se taie rondele, apoi se aseaza in salatiera in amestec cu morcovi si telina date pe razatoarea mare.
Amestecul se sareaza, se aseaza intr-o salatiera ornata cu frunze de salata verde, se stropeste cu ulei si otet, dupa care se amesteca cu ceapa tocata marunt.
Se orneaza cu rondele de ou fiert tare, se presara cu marar tocat si se serveste in aceeasi zi.
Ridichile isi schimba gustul repede.
Salata se serveste langa cartofi noi cu ochiuri romanesti.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii