Se spala 4 rosii de marime mijlocie, se taie felii subtiri cu un cutit ascutit, se asaza pe fundul unui vas scund, apoi se prepara un sos din 20 ml ap
Se spala 4 rosii de marime mijlocie, se taie felii subtiri cu un cutit ascutit, se asaza pe fundul unui vas scund, apoi se prepara un sos din 20 ml apa la care adauga 3 lingurite de otet de mere, o lingurita cu glucoza si o jumatate de lingurita de sare. Se toarna sosul peste rosii, deasupra se taie marunt o ceapa rosie.
La sfarsit, se presara cu piper macinat sau oregano si cascaval ras.
Inainte de servire, se portioneaza in farfurii intinse mici, se stropeste cu ulei de salata, apoi se imparte sosul in mod egal, in farfurii.
Salata poate fi mai picanta daca in loc de ceapa se da gust cu doi catei de usturoi pisati peste rosii.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Salata de linte cu legume
Salata de pui
Salata de cruditati cu smantana
Pentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa