Decojim rosiile si le taiem in 4. Se scot semintele. Se curata castravetele, se taie longitudinal. Indepartam samburii. Taiem rosiile, ardeiul gras, a
Decojim rosiile si le taiem in 4. Se scot semintele. Se curata castravetele, se taie longitudinal. Indepartam samburii.
Taiem rosiile, ardeiul gras, ardeiul iute si castravetele. Se amesteca patrunjelul si menta.
Se adauga 1/2 lingurita de sare si se rastoarna tot amestecul intr-o sita pentru a se scurge lichidul.
Se transfera intr-un alt bol si se amesteca cu harissa, siropul de rodii, otetul, uleiul de masline si inca un praf de sare si piper.
Alte reteta
Salata orientala
Salata de scoici cu paine
Salata de pui
Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...
Cartofi umplutiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj