Salata de rosii picanta

Se spala rosiile, le taiem felii subtiri si se pun intr-un castron adanc. Se amesteca cu usturoiul pisat bine, se sareaza si se pipereaza dupa gust. U

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de rosii
  • cateva fire de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei
  • marar tocat

Mod de preparare

Se spala rosiile, le taiem felii subtiri si se pun intr-un castron adanc. Se amesteca cu usturoiul pisat bine, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Uleiul se infierbanta pe foc si se toarna peste salata. Omogenizam si servim cu marar tocat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...