Salata de sfecla

Sfecla pentru salata se poate pregati fie coapta la cuptor, fie fiarta. Pentru fiert, sfecla se spala si se pune la foc cu apa rece, cat s-o cuprinda

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g sfecla
  • 1 radacina mica de hrean
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de otet
  • sare

Mod de preparare

Sfecla pentru salata se poate pregati fie coapta la cuptor, fie fiarta.

Pentru fiert, sfecla se spala si se pune la foc cu apa rece, cat s-o cuprinda bine.

Si intr-un fel si in altul sfecla este gata cind furculita intra usor in ea.

Dupa ce se raceste, se curata de coaja si se taie felii. Se sareaza si se toarna otet.

Se poate pastra astfel in borcane bine acoperite, la rece, citeva saptamini.

Inainte de a servi, se pot adauga dupa gust, ulei si hrean ras.
Pofta buna!

Alte retete salate recomandate:

Salata fructe de mare

Salata mexicana

Salata cu rosii si anghinare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca