Se iau 1-2 bucati de sfecla, se spala, se decojesc si se dau, crude, pe razatoarea de cascaval. La fel procedam cu firul de hrean, apoi il adaugam la
Se iau 1-2 bucati de sfecla, se spala, se decojesc si se dau, crude, pe razatoarea de cascaval. La fel procedam cu firul de hrean, apoi il adaugam la sfecla razuita. Aszonam cu sare, cu putin chimion macinat, 1-2 linguri de zahar tos, 5-6 linguri de otet de 20%. Trebuie sa avem grija cu zaharul pentru ca sfecla se indulceste cu timpul. Lasam sa stea cateva ore (acoperit etans), care gusturile sa se intrepatrunda (dar aroma sa nu se risipeasca).
Este o salata de prima calitate pe langa mancaruri reci, carnuri fierte, crenvursti, carnati prajiti si fierti.
Alte retete salate recomandate
Salata de cruditati
Salata cartofi
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa