Salata de sfecla rosie cu maioneza

Se curata sfecla si se da pe razatoare. Se spala si merele ionatan, se tai in doua, se inlatura miezul si, fara a fi curatate, se dau pe razatoare. La

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g sfecla rosie
  • 150 g mere ionatan
  • Jumatate de portie de sos tartar

Mod de preparare

Se curata sfecla si se da pe razatoare. Se spala si merele ionatan, se tai in doua, se inlatura miezul si, fara a fi curatate, se dau pe razatoare. La final, sfecla si merele razalite se amesteca cu sosul tartar.
Alte salate recomandate

Salata de vinete maioneza

Salata orientala

Salata telina

Salata cartofi

Salata icre

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...