Salata de sfecla rosie marinata

Una din sfecle se rade cruda, iar cealalta se fierbe cu o foaie de dafin. Cind s-a inmuiat se taie felii potrivit de subtiri, se marineaza in otet dil

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 sfecle lungi potrivit de subtiri
  • 2-3 linguri ulei
  • 2-3 linguri otet de vin
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • 2 cepe
  • 1 foaie dafin
  • 1 catel usturoi

Mod de preparare

Una din sfecle se rade cruda, iar cealalta se fierbe cu o foaie de dafin. Cind s-a inmuiat se taie felii potrivit de subtiri, se marineaza in otet diluat cu putina zeama in care a fiert sfecla, ulei, sare, piper, zahar tos, usturoi pisat si ceapa taiata. Se lasa 1-2 zile sa se marineze; se scot apoi cepele, foaia de dafin si usturoiul. Se serveste linga alte legume preparate.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...