Salata de sfecla rosie marinata

Una din sfecle se rade cruda, iar cealalta se fierbe cu o foaie de dafin. Cind s-a inmuiat se taie felii potrivit de subtiri, se marineaza in otet dil

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 sfecle lungi potrivit de subtiri
  • 2-3 linguri ulei
  • 2-3 linguri otet de vin
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • 2 cepe
  • 1 foaie dafin
  • 1 catel usturoi

Mod de preparare

Una din sfecle se rade cruda, iar cealalta se fierbe cu o foaie de dafin. Cind s-a inmuiat se taie felii potrivit de subtiri, se marineaza in otet diluat cu putina zeama in care a fiert sfecla, ulei, sare, piper, zahar tos, usturoi pisat si ceapa taiata. Se lasa 1-2 zile sa se marineze; se scot apoi cepele, foaia de dafin si usturoiul. Se serveste linga alte legume preparate.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...