Pregatim spanacul si il oparim. Incalzim putin ulei de masline intr-o tigaie si calim usturoiul. Adaugam boia iute si chimen. Amestecam. Incorporam sp
Pregatim spanacul si il oparim.
Incalzim putin ulei de masline intr-o tigaie si calim usturoiul. Adaugam boia iute si chimen. Amestecam. Incorporam spanacul si nautul, apoi turnam picaturi de otet si putine zeama in care a fiert nautul. Calim si adaugam sare si piper.
Stropim cu un pic de ulei de masline si decoram cu ouale fierte feliate.
Reteta romaneasca Mi-au placut foarte mult aceste branzoaice, iar pentru reteta m-am inspirat de la Merisor.
Desert branzoaice sau poale-n brau moldovenestiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.