Salata de spanac

Spalam spanacul . Spanacul se fierbe in apa cu sare un sfert de ora, dupa care se scoate, se scurge bine si se taie suvite subtiri. Se pune in salat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de spanac
  • 2 oua fierte tari
  • 1 borcan de smintina
  • 1/2 lamiie

Mod de preparare

Spalam spanacul .

Spanacul se fierbe in apa cu sare un sfert de ora, dupa care se scoate, se scurge bine si se taie suvite subtiri. Se pune in salatiera si se amesteca cu zeama de la jumatate de lamiie, putina sare si smintina. Se omogenizeaza amestecul, se garniseste salata cu ron-

dele de ou fiert tare si se lasa la rece. Salata se serveste in aceeasi zi.
Poate fi servita ca aperitive

Alte retete

Urzici

Zacusca de vinete

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...