Spalam spanacul . Spanacul se fierbe in apa cu sare un sfert de ora, dupa care se scoate, se scurge bine si se taie suvite subtiri. Se pune in salat
Spalam spanacul .
Spanacul se fierbe in apa cu sare un sfert de ora, dupa care se scoate, se scurge bine si se taie suvite subtiri. Se pune in salatiera si se amesteca cu zeama de la jumatate de lamiie, putina sare si smintina. Se omogenizeaza amestecul, se garniseste salata cu ron-
dele de ou fiert tare si se lasa la rece. Salata se serveste in aceeasi zi.
Poate fi servita ca aperitive
Alte retete
Urzici
Zacusca de vinete
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa