Se oparesc timp de 7 minute foile mai frumoase de spanac tinar in apa clocotita, se scurg si se taie bucati. Se amesteca cu sare. Se adauga ouale tari
Se oparesc timp de 7 minute foile mai frumoase de spanac tinar in apa clocotita, se scurg si se taie bucati. Se amesteca cu sare. Se adauga ouale tari tocate si maslinele taiate bucatele. Se drege cu zeama de lamiie si cu ulei. Se garniseste cu felii subtiri de ou tare.
Sursa de inspiratie, retetele lui Vladut. Visam la aceste clatite inca de cand am gasit aceasta reteta, iar acum am reusit...
Clatite cu umplutura de mac si sos de visineGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa