Salata de sparanghel

Sparanghelul se rade cu toarele sunt prea lungi, se cutitul de partea tare, spre mai taie din ele. radacina (cotor). Se fierbe sparanghelul in apa cu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg sparanghel curatat
  • 2-3 linguri de ulei
  • otet sau zeama de la 1 lamaie
  • mustar
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Sparanghelul se rade cu toarele sunt prea lungi, se

cutitul de partea tare, spre mai taie din ele.

radacina (cotor). Se fierbe sparanghelul in apa cu sare pana este gata.

Dupa ce s-a racit, se scurge de apa si se asaza pe platou.

Din ulei, zeama de lamaie, mustar, piper si sare se prepara sosul care se toarna peste varfurile sparanghelului (fiindca numai varfurile sunt bune de consumat).
Alte salate recomandate:

Salata telina

Salata cartofi

Salata icre

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...