Taiteii se fierb in apa cu sare, se spala cind sint gata si se scurg bine. Se pun intr-un castron adinc si se acopera cu sos alb. Sosul se pregateste
Taiteii se fierb in apa cu sare, se spala cind sint gata si se scurg bine.
Se pun intr-un castron adinc si se acopera cu sos alb. Sosul se pregateste pe foc mic din : o lingura de unt, doua linguri de faina, o cana de lapte dulce si zeama de lamiie si sare.
Cind sosul arata ca o smintina groasa, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se lasa sa se raceasca, dupa care se poate folosi. Pestele se taie felii subtiri, se pune peste salata, se amesteca usor pina se omogenizeaza totul, dupa care se garniseste salata cu felii de masline si se pune la rece pentru o ora.
Alte retete culinare
Ciuperci la cuptor
Ciulama de ciuperci
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti