Se curata telinele, se spala, se taie pestisori si se pun sa fiarba cu ceapa pregatita la fel si cu apa cat sa le acopere. Cand zarzavatul s-a inmuia
Se curata telinele, se spala, se taie pestisori si se pun sa fiarba cu ceapa pregatita la fel si cu apa cat sa le acopere.
Cand zarzavatul s-a inmuiat, se adauga maslinele fara samburi si date in clocot separat, o foaie de dafin si putina sare, apoi se lasa sa fiarba acoperit pana cand
zarzavatul este bine fiert.
Se adauga uleiul, se ia cratita de pe foc si se raceste salata, care se pune in salatiera, se acreste cu zeama de la jumatate de lamaie si se acopera cu patrunjel verde tocat fin. Se lasa la rece o ora, dupa care se poate servi.
Pofta buna!
Au iesit tare bune ca nu m-am putut abtine si am mancat 4 bucati, seara! :D
Desert spirale cu halvaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj