Salata de telina cu carne de pasare

Se fierbe bine pieptul de pui, dupa care se curata de pielita se taie marunt si se pune intr-un castron. Se face o maioneza groasa din: doua galbenus

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 telina mare
  • 1 piept de pui
  • 2 gogoaari murati
  • sare
  • 1 cana de maioneza

Mod de preparare

Se fierbe bine pieptul de pui, dupa care se curata de pielita se taie marunt si se pune intr-un castron.

Se face o maioneza groasa din: doua galbenusuri crude, o cana de ulei, zeama de lamaie, doua linguri de smantana si o lingurita de mustar.

Se da telina pe razatoare, se amesteca cu carnea si gogosarul taiat felii subtiri, se sareaza putin si se acopera cu maioneza.

Maioneza se poate subtia cu smantana.
Salata se poate servi si de pe o zi pe alta.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel Kentang

Crochete de cartofi cu ardei gras originare din Indonesia...sunt foarte usor de preparat si sunt foarte gustoase...Merita sa...

Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel Kentang
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca