Telina se curata, se spala si se rade pe razatoarea mare, se opareste bine in apa fierbinte, dar fara sa clocoteasca. Se lasa pe un servet sa se scurg
Telina se curata, se spala si se rade pe razatoarea mare, se opareste bine in apa fierbinte, dar fara sa clocoteasca. Se lasa pe un servet sa se scurga. Se prepara sosul astfel: se pune mustarul intr-un castronel si se freaca cu uleiul adaugat treptat, cu patrunjel verde tocat, cu sare, piper si otet dupa gust si apoi se amesteca cu telina.
Se aranjeaza in salatiera si se garniseste cu masline.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Conopida la cuptor
Zacusca de ciuperci
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa