In timp ce orezul este pus la fiert, se pot pregati celelalte ingredinete: tonul din conserva se desface masunt. Ceapa se taie "pestisori"; ardeii si
In timp ce orezul este pus la fiert, se pot pregati celelalte ingredinete: tonul din conserva se desface masunt. Ceapa se taie "pestisori"; ardeii si gogosarul se taie rondele, dupa care, acele rondele se taie in jumatete (pt ca sa aiba un aspect mai fin); castravetele nu se curata de coaja, ci este taiat rondele, acestea fiind cat mai subtiri.
Odata ce orezul a fiert, se ia de pe foc si se lasa la racit. Apoi se adauga peste acesta ceapa, castravetele, ardeii si gogosarul taiati, maslinele, iar la sfarsit se adauga si tonul. se pune ulei din conserva, insa dupa gust.
Se serveste rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa