Salata de vara

Se ia branza si se piseaza cu o furculita pana devine marunta, dupa care se taie rosile in feli subtiri, castravetele in feli subtiri, ceapa in bucate

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g branza
  • 4 rosi
  • 1 castravete
  • 2 cepe
  • 4-5 g sare
  • 6-7 g ulei

Mod de preparare

Se ia branza si se piseaza cu o furculita pana devine marunta, dupa care se taie rosile in feli subtiri, castravetele in feli subtiri, ceapa in bucatele marunte, dupa care se adauga sarea si uleiul.
In cazul in care salata este prea sarata sau uleioasa se adauga apa pana e buna salata

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...