1. Se spala vinetele, sa taie rondele, si apoi se prajesc bine pe ambele parti. 2. Se taie varza marunt, si apoi se aseaza intr-un castron. 3. Se adau
1. Se spala vinetele, sa taie rondele, si apoi se prajesc bine pe ambele parti.
2. Se taie varza marunt, si apoi se aseaza intr-un castron.
3. Se adauga ceapa, patrunjelul sau mararul taiate marunt si rosiile taiate in bucati potrivite.
4. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
5. Se amesteca ingredientele din salata.
6. Se pune peste salata feliile de vinete prajite, iar apoi se presara cu muguri de pin.
Se stropeste cu ulei de masline.
Cand eram copil imi doream foarte mult sa am zmeura in gradina, asa ca bunica a luat 3 butasi de la o vecina, insa la vremea...
Dulceata de zmeuraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj