Salata de vara cu vinete

1. Se spala vinetele, sa taie rondele, si apoi se prajesc bine pe ambele parti. 2. Se taie varza marunt, si apoi se aseaza intr-un castron. 3. Se adau

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 500 g rosii
  • 1 varza alba
  • 1 legatura ceapa verde
  • 50 g muguri de pin
  • 1 leg. patrunjel verde sau marar verde
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se spala vinetele, sa taie rondele, si apoi se prajesc bine pe ambele parti.

2. Se taie varza marunt, si apoi se aseaza intr-un castron.

3. Se adauga ceapa, patrunjelul sau mararul taiate marunt si rosiile taiate in bucati potrivite.

4. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

5. Se amesteca ingredientele din salata.

6. Se pune peste salata feliile de vinete prajite, iar apoi se presara cu muguri de pin.
Se stropeste cu ulei de masline.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...