Castravetele, rosiile, ardeii se taie bucatele nu prea mici si se pun intr-un castron. Ridichile se taie si ele si se tin 10 min. pe o farfurie dupa c
Castravetele, rosiile, ardeii se taie bucatele nu prea mici si se pun intr-un castron. Ridichile se taie si ele si se tin 10 min. pe o farfurie dupa ce se sareaza bine pentru a se inmuia, apoi se clatesc sub jet de apa si se pun in castronul cu rosiile. Ciresele se curata de simburi si se pun si in castron. Brinza se amesteca cu smintina si apoi se toarna in castron si se amesteca totul, se rade deasupra 3/4 din telemea si se condimenteaza dupa gust. Se rastoarna in vasul din care se va servi si se rade deasupra restul de telemea.
Se poate orna cu un kiwi, cu care se poate si acri un pic. Se serveste la cartofi prajiti si friptura sau cu frigarui.
Sursa de inspiratie, retetele lui Vladut. Visam la aceste clatite inca de cand am gasit aceasta reteta, iar acum am reusit...
Clatite cu umplutura de mac si sos de visineGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa