Se curata, se spala si se taie in jumatate varza, apoi se taie fideluta, se presara sare fina si se pune intr-o salatiera. Separat se spala marul si s
Se curata, se spala si se taie in jumatate varza, apoi se taie fideluta, se presara sare fina si se pune intr-o salatiera. Separat se spala marul si se rade cu tot cu coaja si se adauga in salatiera. Sosul: uleiul, sarea, piperul (sau optional chimen pisat) se amesteca cu cateva picaturi de otet balsamic (sau lamaie) si se toarna peste salata de varza. Se amesteca si se serveste imediat sau dupa ce s-a mai racit la frigider.
Se poate garnisi cu cateva feliute de gogosar rosu si cateva feliute de ardei verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa