Salata - Delicatesa portugheza

1. Fierbi ouale tari, apoi le racesti, le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime. 2. In timp ce ouale fierb, tai rosiile in jumatate, pe ori

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 rosii mari
  • 1 conserva sardine ulei
  • 1 lamaie
  • 100 g maioneza
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • cateva frunze de salata verde
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare

1. Fierbi ouale tari, apoi le racesti, le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime.

2. In timp ce ouale fierb, tai rosiile in jumatate, pe orizontala si le scoti semintele si miezul.

3. In fiecare cosulet obtinut asezi cate o jumatate de ou si deasupra cate o sardina.

4. Amesteci maioneza cu zeama de lamaie.

5. Stropesti cosuletele cu acest amestec si presari patrunjel tocat, sare si piper dupa gust.
Le servesti la masa pe un platou decorat cu frunze de salata verde

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa