1. Fierbi ouale tari, apoi le racesti, le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime. 2. In timp ce ouale fierb, tai rosiile in jumatate, pe ori
1. Fierbi ouale tari, apoi le racesti, le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime.
2. In timp ce ouale fierb, tai rosiile in jumatate, pe orizontala si le scoti semintele si miezul.
3. In fiecare cosulet obtinut asezi cate o jumatate de ou si deasupra cate o sardina.
4. Amesteci maioneza cu zeama de lamaie.
5. Stropesti cosuletele cu acest amestec si presari patrunjel tocat, sare si piper dupa gust.
Le servesti la masa pe un platou decorat cu frunze de salata verde
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa