Salata - Delicatesa portugheza

1. Fierbi ouale tari, apoi le racesti, le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime. 2. In timp ce ouale fierb, tai rosiile in jumatate, pe ori

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 rosii mari
  • 1 conserva sardine ulei
  • 1 lamaie
  • 100 g maioneza
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • cateva frunze de salata verde
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare

1. Fierbi ouale tari, apoi le racesti, le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime.

2. In timp ce ouale fierb, tai rosiile in jumatate, pe orizontala si le scoti semintele si miezul.

3. In fiecare cosulet obtinut asezi cate o jumatate de ou si deasupra cate o sardina.

4. Amesteci maioneza cu zeama de lamaie.

5. Stropesti cosuletele cu acest amestec si presari patrunjel tocat, sare si piper dupa gust.
Le servesti la masa pe un platou decorat cu frunze de salata verde

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!