Salata - Delicatesa portugheza

1. Fierbi ouale tari, apoi le racesti, le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime. 2. In timp ce ouale fierb, tai rosiile in jumatate, pe ori

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 rosii mari
  • 1 conserva sardine ulei
  • 1 lamaie
  • 100 g maioneza
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • cateva frunze de salata verde
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare

1. Fierbi ouale tari, apoi le racesti, le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime.

2. In timp ce ouale fierb, tai rosiile in jumatate, pe orizontala si le scoti semintele si miezul.

3. In fiecare cosulet obtinut asezi cate o jumatate de ou si deasupra cate o sardina.

4. Amesteci maioneza cu zeama de lamaie.

5. Stropesti cosuletele cu acest amestec si presari patrunjel tocat, sare si piper dupa gust.
Le servesti la masa pe un platou decorat cu frunze de salata verde

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Lasagna cu praz, salata verde si cartofi dulci

Initial, reteta trebuia sa aibe alte ingrediente, adica...spanac in loc de salata si dovleac placintar in loc de cartofii...

Lasagna cu praz, salata verde si cartofi dulci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca