Curatam fasolea. Indepartam capetele si eventualele fire. Intr-o oala punem 2 l de apa si lasam sa clocoteasca. Punem fasolea in apa si dam la foc pot
Curatam fasolea. Indepartam capetele si eventualele fire. Intr-o oala punem 2 l de apa si lasam sa clocoteasca. Punem fasolea in apa si dam la foc potrivit timp de 10 min.
Trecem dupa ce o scurgem printr-un jet de apa rece. Scurgem din nou.
Dupa ce curatam ciupercile le taiem lamele subtiri. Stropim imediat cu zeama de lamaie.
Prajim vinegreta pe fundul unei slaatiere.
Amestecam cu mustar otetul balsamic.
Incorporam fasolea verde si ciupercile. Amestecam bine.
Repartizam continutul salatierei in patru farfurii individuale. Adaugam feliile de piept afumat si rata, amsoa si semintele de pin.
Presaram arpagic maruntit si decoram cu patrunjel.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii