Salata greceasca

Se da pe razatoare morcovul, se rade cascavalul, se toaca varza, se taie cubulete pastrama de pui, rosiile se taie felii, la fel si castravetii. Din o

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 morcov potrivit
  • 300g cascaval
  • 400g varza rosie de bruxelles
  • 250g pastrama de pui afumata
  • 2 rosii medii
  • 1 castravete mijlociu
  • 2-3 linguri otet
  • 1 ou
  • ulei

Mod de preparare

Se da pe razatoare morcovul, se rade cascavalul, se toaca varza, se taie cubulete pastrama de pui, rosiile se taie felii, la fel si castravetii. Din ou se face maioneza. se adauga la celalalte ingrediente impreuna cu otetul.
Se serveste dupa ce a stat putin la frigider. Se poate servii cu pizza taraneasca.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa