Salata greceasca

Se da pe razatoare morcovul, se rade cascavalul, se toaca varza, se taie cubulete pastrama de pui, rosiile se taie felii, la fel si castravetii. Din o

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 morcov potrivit
  • 300g cascaval
  • 400g varza rosie de bruxelles
  • 250g pastrama de pui afumata
  • 2 rosii medii
  • 1 castravete mijlociu
  • 2-3 linguri otet
  • 1 ou
  • ulei

Mod de preparare

Se da pe razatoare morcovul, se rade cascavalul, se toaca varza, se taie cubulete pastrama de pui, rosiile se taie felii, la fel si castravetii. Din ou se face maioneza. se adauga la celalalte ingrediente impreuna cu otetul.
Se serveste dupa ce a stat putin la frigider. Se poate servii cu pizza taraneasca.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente

Am vazut reteta asta pe mai multe site-uri... iar eu am facut o selectie de condimente care noua ne plac si am urmat tehnica...

Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca