Salata greceasca

Se da pe razatoare morcovul, se rade cascavalul, se toaca varza, se taie cubulete pastrama de pui, rosiile se taie felii, la fel si castravetii. Din o

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 morcov potrivit
  • 300g cascaval
  • 400g varza rosie de bruxelles
  • 250g pastrama de pui afumata
  • 2 rosii medii
  • 1 castravete mijlociu
  • 2-3 linguri otet
  • 1 ou
  • ulei

Mod de preparare

Se da pe razatoare morcovul, se rade cascavalul, se toaca varza, se taie cubulete pastrama de pui, rosiile se taie felii, la fel si castravetii. Din ou se face maioneza. se adauga la celalalte ingrediente impreuna cu otetul.
Se serveste dupa ce a stat putin la frigider. Se poate servii cu pizza taraneasca.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...