Salata Iraniana de iaurt, cu castraveti si sfecla

• taiati castravetii in 4, iar cu ajutorul unei lingurite scoateti-le miezul (caci acesta retine foarte multa apa)• introduceti

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • iaurt gras (oaie + bivolita) - 200 g
  • castraveti - 2 buc
  • sfecla la borcan - 150 g
  • crema de branza cu verdeturi - 100 g
  • menta proaspata - 89 frunze
  • sare si piper alb dupa gust

Mod de preparare

• taiati castravetii in 4, iar cu ajutorul unei lingurite scoateti-le miezul (caci acesta retine foarte multa apa)
• introduceti bucatile de castravete in mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender
• mixati foarte putin (3-4 sec) – scoateti castravetii si stoarceti-i bine de tot
• folosind manusi de cauciuc, stoarceti si sfecla la borcan
• adaugati toate ingredientele in mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender si mixati pana obtineti o pasta omogena, de culoare roz
• aceasta salata acompaniaza perfect preparatele la gratar – fie ca mananci frigarui, kebab, pastrama sau orice alta minunatie pregatita pe gratar, salata iraniana de iaurt este racoritoare si echilibreaza perfect gustul intens aromat al carnurilor.
Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...