Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape si se fierb in apa cu sare, se taie in felii subtiri si se amesteca cu feliie de rosii (fara pielita s
Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape si se fierb in apa cu sare, se taie in felii subtiri si se amesteca cu feliie de rosii (fara pielita si seminte). Ardeiul gras se taie fideluta, andivele curatate si taiate. Se toarna deasupra maioneza si se orneaza cu ardei gras si rosii sub aspectul unei flori.
Se serveste ca aperitiv sau ca o alta salata.
Alte salate recomandate
Am vazut reteta asta pe mai multe site-uri... iar eu am facut o selectie de condimente care noua ne plac si am urmat tehnica...
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimenteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj