Se toaca varza marunt, se pune intr-un castron adinc si se amesteca cu feliile subtiri de mar fara coaja. Peste amestec se pune ceapa tocata si chime
Se toaca varza marunt, se pune intr-un castron adinc si se amesteca cu feliile subtiri de mar fara coaja.
Peste amestec se pune ceapa tocata si chimenul pisat, apoi se incalzeste uleiul pe foc si se toarna peste salata.
Daca este nevoie, se stoarce zeama de la jumatate de lamiie deasupra salatei, se garniseste totul cu felii de rosii, rondele de ou si jumatati de masline fara simburi.
Salata se lasa la rece, dupa care se poate servi
Alte preparate culinare
Ciorba de salata
Ciuperci umplute
Aromat, pufos si delicios! Nu uitati, sa faceti si voi, intr-o zi de post cand nu mai aveti idei ;)
Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj