Salata Toscana

In prima faza taiem painea in cuburi si le punem intr-o tigaie cu putin ulei de masline pentru a obtine crutoanele. Taiati ceapa rondele si caliti-o

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • doua felii de paine
  • 25 g ceapa rosie
  • un catel de usturoi
  • ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

In prima faza taiem painea in cuburi si le punem intr-o tigaie cu putin ulei de masline pentru a obtine crutoanele.

Taiati ceapa rondele si caliti-o intr-o tigaie.

Taiati rosia si usturoiul in bucati mai mici.

Amestecati toate ingrediente asezonati cu ulei de masline, otet balsamic, sare si piper.
Retete deliciose gasiti pe culinar.ro

Salate

Salata boeuf

salata telina

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa