Frunzele exterioare ale salatei care s-au ingalbenit se indeparteaza si se spala sub apa multa. Trebuie avut grija sa nu se rupa frunzele. Sosul se f
Frunzele exterioare ale salatei care s-au ingalbenit se indeparteaza si se spala sub apa multa. Trebuie avut grija sa nu se rupa frunzele. Sosul se face amestecand zaharul, otetul sis area, apoi adaugam 0,5 litri apa si amestecam. Capatanile de salata se taie in doua, se pun intr-un castron si se toarna peste ele sosul obtinut. Se consuma imediat.
Alte retete salate
Salata bulgareasca
Salata cu sfecla rosie salata
Salata cu peste
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii