1. Se incinge cuptorul la 200 °C 2. Se intinde o foaie de aluat din aluatul de pizza, se taie fasii si acestea se rasucesc sub forma de spirale. 3.
1. Se incinge cuptorul la 200 °C
2. Se intinde o foaie de aluat din aluatul de pizza, se taie fasii si acestea se rasucesc sub forma de spirale.
3. Se ung cu putina apa si se presara sare gema si cimbru; se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la cuptor 5-8 min, pana devin crocante.
4. Se scot si se lasa sa se raceasca
5. Se curata fasolea verde si se rup pastaile bucati.
6. Se decojesc cartofii, se spala si se taie cuburi.
7. Se incinge uleiul si se calesc fasolea verde, cartofii, cuburile de sunca (sau cubuletele din carne de vita) si 2 lingurite cimbrisor uscat.
8. Se adauga supa si se da in clocot; se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc moale 20 min.
9. Se decojesc rosiile, se curata de seminte si se taie cuburi.
10. Se adauga in vas, se incalzeste si se pipereaza.
11. Se orneaza cu 2 linguri patrunjel tocat si se serveste cu crochete.
Se orneaza cu 2 linguri patrunjel tocat si se serveste cu crochete.
Pofta buna!
Am vazut-o pe un site cu reţete de vară şi am încercat-o din curiozitate! Verdict final: deosebit de bună!!!
Salata hawaianaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj